Maskinteknisk drift

Teknikk og industriell produksjon

Som fagskoleingeniør innen maskinteknisk drift har du kompetanse til å arbeide som ­mellomleder i virksomheter som bearbeider ­produkter ­mekanisk

Fagskoleingeniør med fordypning maskinteknisk drift og relevant praksis er kvalifisert for stillinger i privat og offentlig sektor som leder innen produksjonsplanlegging, produksjon, vedlikehold, kvalitetssikring og innkjøp av varer og tjenester.

Gjennom studiet vil du få kompetanse til å drive en bedrift på en ­økonomisk forsvarlig måte og ivareta kravene til miljø og kvalitet ifølge ­nasjonale og ­internasjonale standarder. Opplæringen skjer ved forelesninger, ­gruppearbeid, oppgaveløsninger individuelt og i grupper evt. med dataverktøy, prosjektarbeid, ­laboratoriearbeid og veiledning.

1. Fullført og bestått videregående opplæring med fagbrev/svennebrev innen relevante fagområder, f.eks industrimekanikerfaget, heismontørfaget eller sveisefaget.

maskinteknisk drift: