Kornproduksjon og driftsledelse

Landbruksfag

Etter studiet skal man kunne etablere og drive et landbruksforetak med hovedvekt på kornproduksjon. Man skal blant annet kunne utarbeide og  verksette planer for utvikling av landbruksforetak, både ut fra bedriftsøkonomiske og agronomiske vurderinger.

Man kan være rådgiver innen naturbruk, agronomi og miljøplanlegging i kornproduksjon på bedriftsnivå, og vil kunne produsere trygg mat av høy kvalitet og sikre bærekraftig matproduksjon.

Utdanningen går over to år.

1. Fullført treårig videregående opplæring innenfor naturbruksprogrammet. (Enten 3 år i skole eller 2 år i skole og 2 år i lære med bestått fagbrev). Unntatt her er fiske og fangst, akvakultur og reindrift.

kornproduksjon og driftsledelse: