Prosessteknikk

Kjemi og prosess

Prosessteknikk er for deg som vil bli fagskoleingeniør i prosessfaget for å kunne arbeide i et bredt utvalg av bedrifter og arbeidsplasser, fra Olje- og gassindustrien, smelteverk, papirindustrien, kjemiske bedrifter, kommunale vann- og avløpsetater m.m.

Det blir både en faglig fordypning og en utdanning som gir grunnlag for å arbeide som mellomleder, med kunnskaper om økonomi, ledelse, markedsføring og allmenne fag.
De som har fullført 2-årig teknisk fagskole kan søke om opptak på flere retninger i universitet og høgskole.

1. Fullført og bestått videregående opplæring med fagbrev/svennebrev innen relevante fagområder, f.eks Kjemiprosessfaget e.l.

prosessteknikk: