Energiledelse

Bygg og anlegg

Det er et økende fokus på energibruk og produksjon i hele Verden og i Norge, og det blir stilt store krav til energieffektivisering og energiomlegging på alle områder.

Fagskoleingeniører i energiledelse har grunnleggende forståelse for bygningsteknologi, industriprosesser, energieffektivisering, energiøkonomi og rådgivingsprosesser.

En energirådgiver fra fagskolen kan gå inn som energileder i bedrifter, ansatt i rådgivingsfirma, i offentlig forvaltning og andre steder hvor det er behov for ansatte med kunnskaper om energiteknologi og energiøkonomi.

1. Fullført og bestått videregående opplæring med fagbrev/svennebrev innen relevante fagområder, f.eks byggfag eller elektrofag

energiledelse: